5A SETMANA DE LA SALUT A INFANTIL

Com ja haureu vist, us hem deixat a les motxilles el tríptic de la 5a setmana de la Salut.  Després de Setmana Santa engegarem el 3r trimestre amb la Setmana de la Salut, que aquest any durarà 4 dies. Tots els alumnes des de la Llar fins a ESO participarem en les activitats que hi ha preparades per als diferents ensenyaments.

En aquest programa de mà hi trobareu tot el que està programat enguany a la Llar d’Infants. Hi haurà activitats esportives, passejades, tallers, balls, xerrades i una visita a l’associació de Circ “la Crica”. I tot plegat culminarà amb la visita superesperada, el divendres a la tarda, del nostre amic Càrdio patinador i una classe de country oberta a les famílies.

Paral·lelament a aquests actes, també hi haurà una xerrada per a les famílies a càrrec de dietistes de l’Ajuntament, una donació de sang, una exposició de l’artista Joaquim Falcó al menjador de l’Escola i un taller de de cuina fàcil, ràpida i saludable. Aquests actes estaran organitzats per l’AMPA i hi estem tots convidats. Us volem recordar que si voleu assistir a aquest últim taller heu de fer una inscripció prèvia.

Per portar a terme les activitats de dimarts 18 i divendres 21 -primer i últim dia de la 5a Setmana de la Salut- els Catgols i el Patufets haurem de portar una samarreta del color blau:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s