PLANTADA D’ARBRES AL BOSQUET

El proper dilluns dia 6 de març farem una plantada d’arbres al pati de l’escola. En total, entre tots els alumnes dels diferents ensenyaments en plantarem 7 de diferents varietats.

Els alumnes d’infantil (Llar d’infants i Parvulari) ens trobarem a les 11.15h per plantar un nesprer (Eriobotrya japonica), que és un arbret dels que no perden les fulles a l’hivern i que floreix en aquesta època, originari de Xina. La resta d’alumnes de Joviat 2 plantaran un codonyer (Cicle Inicial de Primària), un ametller (Cicle Mitjà de Primària), una noguera (Cicle Superior de Primària), una servera (1r cicle d’ESO) i un cirerer d’arboç (2n cicle d’ESO) en diferents moments del dia.

Els mestres i la resta de personal no docent que formen part de la gran família de l’escola ens trobarem al bosquet per plantar una figuera (ficus carica) a les 8.30h. Les famílies hi esteu totes convidades! Ja deveu saber que hi ha pocs arbres amb tantes ganes de viure com les figueres. Rebroten amb molta facilitat i, com que tothom en menja de figues, les llavors són escampades per terra, aire i aigua per tota mena de bèsties. Per això surten figueres enfilades en qualsevol indret. Hi ha una infinitat de varietats de figues.

arbresalpati

Us volem demanar que tant els grans com els petits a l’hora de fer la plantada porteu una pedreta amb el vostre nom escrit per poder-la deixar en el forat dels nostres petits arbres, acompanyant-los i reforçant les seves ganes de créixer. Moltes gràcies!
captura-de-pantalla-1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s